Jelenlegi hely

Levélsablon

Informális levél schönherzeseknek:

Szia!

A Schönherz Kollégiumért Alapítvány egy hallgatók által működtetett alapítvány, melynek célja hogy segítse a kollégiumom működését, hagyományok őrzését, támogassa a szakmai képzéseket, kulturális- és sportrendezvényeket. Most az alapítvány nevében írok neked, mert kollégistaként én is részesülök ezekből az előnyökből.

A befizetett személyi jövedelemadó 1%-át fel lehet ajánlani civil szervezeteknek. Nagy segítség lenne, ha te is ide küldenéd az adó 1%-od, hogy továbbra is segíthesse az alapítvány a kollégiumi tevékenységeket.

Köszönöm!
Segítség a felajánláshoz: http://sch.hu/egyszahowto
Adószám: 19014465-1-43

Formális levél:

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Több, mint 2 évtizede a Schönherz Kollégiumért Alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy segítse a kollégium működését, a hallgatói hagyományok őrzését, valamint támogassa a Schönherz Zoltán Kollégiumban folyó szakmai képzést, kulturális- és sportrendezvényeket. A személyi jövedelemadóról szóló törvény értelmében a magánszemélyek felajánlhatják befizetett adójuk 1%-át közcélú szervezetek támogatására.

Arra szeretnénk kérni Önt, hogy amennyiben szívén viseli a Schönherz Zoltán Kollégium sorsát és a benne élők értelmiségévé válását, a befizetett adója 1%-át Alapítványunk számára ajánlja fel, hogy az Alapítvány továbbra is segíthesse a kollégium munkáját.

Reméljük, hogy az idén még szélesebb támogatói kört tudunk megnyerni, melynek Ön is tagja lesz! Ha valamilyen okból mégsem áll módjában az adója 1%-át a Schönherz Zoltán Kollégiumnak felajánlani, és mégis segíteni szeretne, kérjük, juttassa el ezt a levelet ismerőseinek, munkatársainak, szüleinek.

Köszönjük!
További információ: http://sch.hu
Adószám: 19014465-1-43

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer