Jelenlegi hely

Schönherz Konditerem

A Schönherz Kollégium -1. szintjén található egy felszerelt edzőterem, melyet Alapítványunk és a Schönherz Body kör tart fenn. A termet minden VIK-es hallgató és schönherzes kollégista használhatja. Ismerd meg a termet a Működési Füzetből.

Így edzz a teremben

Félévek elején látogass el a Body kör oldalára, regisztrálj és vedd át belépődet. Ne feledd megismerni a házirendet, mellyel biztonságosan és az eszközöket megóvó módon edzhetsz.

A termet Alapítványunk csak a használó közösség, az általad nyújtott hozzájárulásokból tudja fenntartani. Ha használod a termet, járulj hozzá a fennmaradásához! Az egy főre leosztott fenntartási költség 13 000 Ft félévente.

Minden konditermi adományt kizárólag a terem működtetésére fordítunk. A fel nem használt adományok fejlesztési tartalékba kerülnek, elegendő tartalék összegyűlése után a terem fejlesztésére használjuk fel. A fejlesztésről mindig a használók döntenek, így akár te is befolyásolhatod a bodyt. A Konditerem a közösségé, a tiéd is!

Adományozási módok

Kétféleképpen járulhatsz hozzá a terem működéséhez:

Banki átutalással a következő adatok megadásával:
Kedvezményezett: Schönherz Kollégiumért Alapítvány
Összeg: 13 000 Ft
Számlaszám: 10918001-00000021-36590000 (UniCredit Bank)
Közlemény: „body_2017_ősz”

Bankkártyával a meghirdetett időpontokban a Konditeremben. A következő alkalmak:
2017 szeptemberben:
11-e 18-22 óra
13-a 18-22 óra
18-a 18-22 óra
21-e 18-22 óra
valamint minden takarítási időpontban, szintén a teremben.

Adataidat és támogatásod tényét bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki. Minden támogatás közvetlenül a Schönherz Kollégiumért Alapítványhoz kerül. Az összes adomány felhasználásáról elszámolunk.

Átláthatóság

A teremhez kapcsolódó minden kiadás, bevétel, valamint költségvetés nyilvánosan elérhető. Te is tudd, mire fordítjuk a hozzájárulásod, mennyibe került a legújabb gép, és hogy sikerült-e a közösségnek finanszírozni a terem fennmaradását.

A 2017 ősz - 2018 nyár időszakra érvényes konditerem költségvetés várhatóan szeptember végén lesz elérhető.

A költségvetési évek végén támogatóknak szóló részletes beszámolót készítünk. Ebből megtudhatod, hogyan alakult az év során a költségvetés, milyen eredményeket ért el a Konditerem, illetve milyen távlatok látszanak a következő évekre.

Letöltések

Működési Füzet - a Konditerem működését, használat módját ismerheted meg ebből a kiadványból.

2017 ősz - 2018 nyár időszak költségvetése - nézd meg, mennyibe kerül fenntartani a termet. (szeptember végétől elérhető)

Féléves kiadások, bevételek (havonta frissül)

Kérdések, javaslatod vagy ötleted van? Szívesen vesszük megkeresésed a kuratorium@sch.bme.hu levélcímen.

Eredményes edzést kívánunk!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer